medewerker fabricage (37 uur)

Wat ga je doen?!
De vacature medewerker fabricage is heel divers. Er zijn binnen de afdeling fabricage verschillende plekken waar je inzetbaar kunt zijn. Wij zoeken iemand die de handen uit de mouwen steekt. Vanuit de platte rvs plaat (1 en 1,55 mm dik) start je vooraan in het proces waarbij je met zorgvuldigheid de lasersnij machine bediend. Tevens ga je het rvs verder bewerken door te schuren, trommelen en te stralen. Met als einddoel zelfstandig de CNC gestuurde kantzetbank te bedienen. Nog geen ervaring in deze werkzaamheden? Geen probleem; als jij de inzet hebt om te willen leren, dan bieden wij jou een kans om in een fijne werkomgeving alle facetten van het werk onder de knie te krijgen. Stap voor stap in je eigen tempo!

Herken jij jezelf?
- goede werkmentaliteit
- nauwkeurig
- kwaliteit heb je hoog in het vaandel staan
- oog voor detail
- leergierig
- beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk

Wat bieden wij:
- een informele en prettige maar dynamische werksfeer
- fabricage team van 10 medewerkers
- nog eens 50 mede collega’s waar een grote onderlinge betrokkenheid mee is
- goede begleiding en training om je werkzaamheden te gaan uitvoeren
- salariëring conform CAO metaalbewerkingsbedrijf
- uitzicht op vast dienstverband
- op vrijdag gaan wij om 15.00 uur genieten van het weekend
- goede pensioenregeling
- functie is per direct beschikbaar; je kunt dus meteen aan de slag

Is je interesse gewekt of wil je nog iets meer weten over de inhoud van de functie of over NTOC? Klik op de website www.NTOC.nl voor ons uitgebreide bedrijfsprofiel of neem contact op met Kim De Win, afdeling PZ of Ronald Brands, productiemanager via tel. 0412-482899.

Voel jij je aangesproken, dan vinden we het heel tof als je op gesprek wilt komen om te kijken of er een wederzijdse klik is. Mail je CV naar pz@ntoc.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een 1e kennismakingsgesprek!