Klantervaringen

Diverse grote medische bedrijven en ziekenhuizen hebben reeds vertrouwen in ons getoond. Dit is wat zij over ons zeggen: 

"NTOC is een topbedrijf dat écht meedenkt. Het is een ware partner die zeer goed is in het vinden van oplossingen voor onze producten."

"Ik ervaar NTOC als een verlengstuk van mijn bedrijf. Zo kunnen we een topproduct verkopen."

"Wederom bedankt voor de kwaliteit en top services die jullie leveren!" 

"All together we are very satisfied with the outcome and it is a pleasure to work with innovating and creative people like you."

"Super professioneel bedrijf met goed personeel! Top bedrijf."

"De producten van NTOC zien er piekfijn uit. Deze nauwkeurigheid en orde zie je overigens ook terug op de productievloer; dit geeft vertrouwen. Ik heb ooit goedkoper ingekocht, maar dat is me uiteindelijk niet goed bevallen."  

"It was great meeting you and the NTOC family!"

"NTOC loopt hard voor een klant."

"Ik werk al 18 jaar met NTOC en kan eigenlijk niks negatiefs melden."

"NTOC doet eerlijk zaken."

"Onder het motto 'Als het goed is mag het ook gezegd worden' wil ik jullie graag eens bedanken voor het schitterende werk dat jullie al enkele jaren aan ons leveren. Wij krijgen steeds prachtig werk afgeleverd en geen enkele vraag is jullie teveel, in tegendeel zelfs want een vraag draaien jullie om in een challenge waardoor jullie steeds weer innoverend uit de hoek kunnen komen. Elke communicatie loopt vlot en ik vind dat jullie door dit alles als zeer professioneel over komen. Nogmaals bedankt voor jullie prestaties en hoop nog lang op deze manier met jullie te kunnen samenwerken."

"Thank you for a fantastic service and short respons time."

"Alles ziet er weer waanzinig uit."

"Super - and as usually - very quick."

"Heel erg bedankt voor de snelle service. Het ziet er allemaal perfect uit."

"Het feit dat jullie ook meedenken met ons en zoeken naar oplossingen is een ongeziene luxe."

"All aspects of our experience was very good. Thank you for delivering a quality product and our customer is very happy."